Hvordan USA-holdet spillede på verdensmesterskabet i 2014

I sidste verdens fodboldmesterskabDe Forenede Nationers landshold deltager altid. Fodboldniveauet i USA vokser hvert år. Dette medfører en bredere fordeling af denne sport i landet, samt nogle succeser af amerikanske fodboldspillere på verdensplan. På verdensmesterskabet i 2014 i Brasilien så det amerikanske hold meget værdigt.

Amerikanerne var i en vanskelig gruppe for VM i Brasilien. Modstanderne af det amerikanske hold på gruppestadiet i turneringen var tyskerne, portugisiskerne og ghanerne.

Den første kamp i turneringen for amerikanerneblev præget af en sejr over landsholdet i Ghana med en score på 2 -1. Desuden er der i dette spil, amerikanerne scorede det hurtigste mål af mesterskabet (ikke engang et minut passerede fra begyndelsen af ​​mødet). Afrikanske fodboldspillere var i stand til at genvinde, men amerikanerne i sidste øjeblik er stadig trak en sejr og har udvundet vigtige tre point.

I den anden kamp i det amerikanske holdPortugal. Spillet sluttede med uafgjort (2-2). I denne kamp måtte amerikanerne vinde, men europæerne i de sidste minutter tog uafgjort.

I sidste kamp i gruppestadietdet amerikanske hold mødtes med fodboldspillere fra tyskland. Nogle troede, at kampen ville være uinteressant, da begge hold sikrede en vej ud af gruppen med et uafgjort resultat. Tegning skete ikke. Team Tyskland vandt med en minimumscore (1 - 0). Men amerikaneren havde nok og fire point til at gå til playoffs fra andetpladsen i gruppen. De var foran Portugal i forskellen på målene scoret og indrømmede mål.

I 1/8 finalen mødtes det amerikanske hold med holdetBelgien. 90 minutter af kampen sluttede med en goalless draw. Kun i overarbejde blev fastslået vinderen, som blev europæiske fodboldspillere (2-1). Amerikanerne så meget værd i den kamp, ​​selvom der var en bestemt fordel for de europæiske fodboldspillere.

Det endelige resultat af det amerikanske hold betragtes som meget værdigt. Holdet var i stand til at komme ud af en vanskelig gruppespillet play-off VM, taber kun i forlænget spilletid.