VM 2014: hvordan spillet blev spillet Schweiz - Ecuador

15. juni i kampen ved mundiale kom ind i holdetKvartetten E. I den første kamp i gruppen i hovedstaden i Brasilien på stadion, opkaldt til ære for den store angriber Garrincha, kampen mellem landsholdet i Schweiz og Ecuador.

gruppa_mundiala

Før mødet blev europæerne overvejetfavoritter fra den stilling, at deres sammensætning så kraftigere ud ved navn. Schweizeren har adskillige anerkendte ledere i de førende klubber i Italien og andre europæiske hold. Men ecuadorerne havde også legionarer fra Europa. Kampen var meget hård.

Første halvleg blev husket som et lige spil, men scorenkampen blev åbnet af ecuadorianerne. Efter at standarden fra venstreflanken i straffesparket i Schweiz gik ud, hvilket endte i et mål. På 22 minutter tog Antonio Valencia hovedet bolden i nettet. Første halvdel af mødet sluttede med en minimal overvægt af sydamerikanere.

Det skal bemærkes, at begge hold forsøgte at finde lykke ved andres mål ved lange strejker. Flere gange spillede de schweiziske spillere farligt uden for straffesparket.

Anden halvdel begyndte hurtigt. I det 47. minut efter hjørnet sammenligner Schweiz sammenligningen. Mahmedi sender bolden ind i porten til Ecuadorians, hvilket gør scoret lige.

Fra midten af ​​anden halvdel,at schweizerne er stærkere fysisk klar. På det 70. minut gjorde europæerne selv et mål. Dommeren afbrød dog målet på grund af offside-positionen.

Kampens afslutning viste sig at være fascinerende. Hvert hold forsøgte at sejre sejr i sidste øjeblik. Ecuadorianerne i deres sidste angreb kunne score bolden, men brugte ikke øjeblikket, hvilket førte til schweizernes kontraangreb. I 20 sekunder før kampens afslutning kørte schweiziske Seferovic bolden ind i porten til Ecuador. 2 - 1 europæere vinder, rive ud tre point i de sidste sekunder af mødet.

Mens verdensmesterskabet giver tilskuere kompromisløse kampe. Mødet var ikke en undtagelse.