Tip 1: VM 2014: hvordan spillet blev spillet Uruguay - England

Den 19. juni ved mundiale i Brasilien inden for rammerne af den andenrundvisning i gruppe B med landsholdene i Uruguay og England. Begge hold blev besejret i første runde, så kampen i Sao Paulo skulle være en af ​​de vigtigste for begge hold. I tilfælde af nederlag vil holdene minimere deres chancer for at komme fra dødsgruppen.

VM 2014: hvordan spillet blev spillet Uruguay - England

Alle fans på stadionets stadion i Sao Pauloventede på den mousserende, spektakulære og passionerede fodbold. Mange afskuere ventede ivrigt på denne kamp, ​​fordi de indså, at i dette spil til landsholdene kan alt blive besluttet.

Kampen viste sig virkelig meget interessant ogspændende. Det første farlige øjeblik blev skabt af briterne. Efter indgivelse med standard Rooney med en halv meter, stod hans hoved i kaskasene allerede tomme porte. Alle de engelske fans klappede på hovedet, og Rooney ville selv have gjort det samme, hvis han ikke havde hængt i luften. Uruguayans svarede med et farligt slag, men bolden savnede i centimeter fra porten.

Det er nødvendigt at anerkende, at England holdet er mereHun ejede bolden, men de savnede den første. På 39. ​​minut rammer den sydamerikanske ligament af Cavani fremadene - Suarez. Den første gav en fantastisk overførsel præcis på hovedet af Suarez, og scoren i kampen blev åbnet. Uruguayans glæde var ikke grænsen, for det var en meget vigtig bold.

I første halvdel så publikum ikke flere mål. Denouement kom i anden halvdel af mødet.

Briterne pressede Uruguayerne efter pausegate. Angreb af fodboldens fodboldspillere var farlige, men ikke nok til et mål. Wayne Rooney i midten af ​​halv tid fra næsten 9 meter slag i Musler. Øjeblikket var den farligste. Striker af briterne ingen dækket af straffen. En kommende mester er forpligtet til at realisere sådanne øjeblikke.

Dog scorede Rooney stadig. I det 75. minut lukkede han overførslen fra flanken og gjorde scoret lige. Uruguay kunne ganske lidt ikke klare det. Der var en følelse af at nu briterne vil presse modstanderen. Men fodbold er uforudsigelig. I det 85. minut tager Musler bolden frem, Cavani kæmper med engelsks forsvareren for ridekuglen. Dette fører til sidst til, at Luis Suarez falder ud på en rendezvous med Hart. Det stærkeste slag og scoren igen til fordel for Uruguay - 2 - 1. Efter et sådant chok forsøgte briterne at genvinde, men de kunne ikke gøre det.

Luis Suarez, der blev kampens helt,udskiftes. Og dommeren med den endelige fløjte registrerede Uruguay's sejr. Fans af sydamerikanere med tårer i deres øjne var glade for denne begivenhed. Suarez selv græd næsten med glæde. Men det er kun starten på turneringen.

Uruguayans sejr øgede chancerne forAfslut fra gruppen, og briterne kan kun håbe på et mirakel. Meget vil afhænge af næste kamp Italien - Costa Rica. Under alle omstændigheder er situationen i dødsgruppen meget forvirret.

Tip 2: VM 2014: hvordan var spillet Italien - Uruguay

Den 24. juni i den brasilianske by Natal,den vigtigste kamp i gruppe D. For udgangen til scenen af ​​playoffs kæmpede landsholdene i Italien og Uruguay. Italienerne havde en uafgjort, og sydamerikanerne havde kun brug for en sejr.

VM 2014: hvordan var spillet Italien - Uruguay

Måske udfordrer spillet Italien-Uruguayskandale ved VM, dedikeret til at dømme. Fansene så ikke den lyse mousserende fodbold. Spillet var meget spændt og uforudsigeligt. Lederne af holdene viste ikke deres bedste kvaliteter, men mødets hovedkarakter var en mand, der ikke har noget at gøre med Italien eller Uruguay. Den vigtigste arbiter fra Mexico, Rodriguez Marco, sagde sit ord i kampens 59. minut og blev hovedpersonen i spillet ...

Begyndelsen af ​​første halvdel fandt sted med fordeldet europæiske hold. Italienerne kontrollerede bolden mere og forsøgte at true fjendens mål med monterede gear. Der var dog ingen farlige øjeblikke. Et frygteligt spil viste Balotelli - det eneste, som en sort angriber kunne gøre på banen, var at få et gult kort. I anden halvdel af halvdelen tilføjede Uruguayerne, men de kunne ikke skabe et supermålet øjeblik. Fra den første halvdel kan man kun huske et uheldigt angreb fra Uruguayerne, hvorved italiensk målmand to gange kom til spil, og italienerne huskede kun Pirlos frispark.

Anden halvdel af mødet begyndte med et lige spil,og så var der en stor begivenhed i kampen, som effektivt påvirker resultatet af mødet. Chief dommer Rodriguez Marco kommer frem i forgrunden og viser et meget kontroversielt rødt kort af Claudio Marchisio i det 59. minut. Spørgsmål om denne episode vil stadig være. Mange mennesker havde indtryk af, at dommeren simpelthen forvirrede kortene.

Efter at Uruguayerne har numeriskefordel, begyndte at angribe med stor styrke. De pressede mod italienernes porte, men sidstnævnte holdt på. Det er nødvendigt at indrømme, at kun en mand var ved porten til det italienske landshold. Uruguayanske spiller stødte farligt ved porten til det europæiske hold fra straffesparket, men fik ikke målet.

På det 79. minut igen den øverste arbiter af mødetspillede åbent for Uruguay. Luis Suarez i straffespecialisterne bider Kelinis skulder, men der blev ikke vist noget kort af dommeren. Uanset de nationale præferencer kan enhver, der forstår fodbold, vide - dette er et rent rødt kort. Dommeren gjorde igen en fejl til fordel for Uruguay.

Allerede et par minutter efter hjørnet scorede Diego Godin, måske det vigtigste mål i hans liv. Uruguay kommer frem i det 81. minut af mødet, og hele fodbold Italien falder i sorg.

Efter at målene blev scoret forsøgte italienerne at angribei et mindretal, men de kunne ikke gøre noget. 1 - 0 vinder Uruguay og kommer fra andet sted fra gruppe D til playoff-scenen. Italienerne udgør også firmaet Spanien, England og flere andre hold, der forlader mesterskabet.

Tip 3: Hvordan det uruguayanske hold spillede på verdensmesterskabet i 2014

På tidspunktet for starten af ​​2014 FIFA World Cupår i Brasilien var Uruguayerne de nuværende mestere i Sydamerika. Holdet havde et højkvalitets udvalg af spillere, så fra dette latinamerikanske hold forventede meget i turneringen.

Hvordan det uruguayanske hold spillede på verdensmesterskabet i 2014

Team Uruguay var i dødsgruppen for verdensmesterskabet i Brasilien. Sydamerikanske rivaler blev to stærke europæiske hold - Italien og England og landsholdet i Costa Rica.

Den første Uruguayanske kamp blev afholdt medCosta Ricans. Dette spil var en af ​​de højeste sensationer i turneringen. Costa Rica vandt 3 - 1. Sandt nok kunne ingen have forestillet sig, at repræsentanterne for Mellemamerika vil nå kvartfinalen af ​​turneringen.

I den anden kamp i gruppestadiet i Uruguay,Suárez wrested sejr fra engelsk med en score på 2-1. For at fortsætte kampen i playoff-scenen måtte Uruguayerne i det sidste gruppemøde slå det italienske hold. Dette resultat blev opnået. Team Cavani og Suarez vandt med en minimumscore på 1-0. Dette gjorde det muligt for andenpladsen uruguayanske fodboldspillere i gruppe D.

I stadiet af playoffs af mundialya holdet UruguayJeg var nødt til at lege med et meget stærkt colombiansk team. Kampen for Uruguayerne sluttede desværre. De tabte til colombianerne i alle komponenter i spillet. De samlede tal på resultattavlen - 0 - 2.

Udgangen af ​​Uruguay fra gruppen af ​​død i play-off-scenenses som et positivt resultat, men fra Uruguayans forventede mere i de afgørende kampe til VM. Derfor kan afrejsen allerede i 1/8 finalerne ikke betragtes som en succesfuld præstation af holdet i verdens fodboldmesterskab i 2014.

Tip 4: VM 2014: Resultater af den 13. kampdag

Den trettende spildag bragte fodboldfans af forskellige følelser. Desværre stod den brasilianske mundiale endnu en gang for spørgsmålet om modbydelig dommer. I to afgørende kampe i turneringen lavede dommerne fatale fejl.

Ukus_Suaresa_

I gruppe D var hovedmødet i tredje rundespillet mellem Uruguay og Italien. Italienerne havde nok træk, og sydamerikanerne til udgivelsen i playoffs passer kun sejren. I første halvleg lignede spillet et skakspil. Begge trænere valgte forsigtige taktikker, hvilket betød, at man ventede en fejl fra fjenden. I anden halvdel af mødet blev en af ​​Italiens førende spillere, Marcisio, uretmæssigt fjernet fra banen.

Dette var det afgørende øjeblik i organisationen af ​​spilletUruguay. Spillerne i dette hold var i stand til at score et mål på 81. minut fra standarden, hvilket førte til det uruguayanske hold i playoffs. Et andet mindeværdigt øjeblik var bitten af ​​Suarez forsvarer af italienerne Kelini. Møderens voldgiftsmand udstedte ingen sanktioner. FIFA beslutter dog om diskvalifikation af Uruguay. Men dette løser ikke noget for Italien - spillerne af dette hold går hjem. Uruguayerne vil også spille i 1/8 finalen med landsholdet i Colombia.

Samtidig med dette spil var der et møde mellemhold af England og Costa Rica. Spillet sluttede i en kedelig tegning 0-0. Den engelske kunne ikke vinde en enkelt sejr i turneringen, og Costa Ricans kommer ud af gruppen af ​​død ubesejrede. Organiseringsudvalget har dog til hensigt at tjekke hele Costa Rica-teamet på at bruge dope. Hidtil er der intet kendt om resultaterne. De meget spillere i Costa Rica fejrer en hidtil uset succes. I 1/8 finalen i fodboldmundialya venter de på holdet i Grækenland.

I dagens aften kampe, de sidste spil igruppe C. Colombia forlod ikke chancerne for Japan, som allerede har vundet den tredje sejr i turneringen. at score målet til 4 - 1 til fordel for sydamerikanerne udgange colombianere ledere af gruppe C. Mens Colombia spillet efterlader kun positive reaktioner fra eksperter, de sydamerikanske spillere viser en meget høj kvalitet og underholdende fodbold.

Det andet match i gruppe C var et møde mellemGrækenland og Côte d'Ivoire. Grækerne vandt med et minimum overvægt på 2 - 1 og sikrede en vej ud af gruppen fra andenpladsen. Samtidig skal det bemærkes, at den afgørende bold kun blev scoret i en time-off efter en meget kontroversiel udnævnelse af en straf til porten til det afrikanske hold.

Den trettende spildag var præget af nederlaget i Italien, Colombias strålende spil og dommernes monstrefulde fejl.