VM 2014: hvordan Argentina spillede den anden kamp på VM i Brasilien

Den brasilianske by Belo Horizonte den 21. juni var værtden anden kamp i Argentina-holdet i verdensscenen af ​​verdensmesterskabet. Modstanderne af en af ​​favoritterne i mundial var spillerne i Irans landshold.

Irans nationale hold på VM iBrasilien første kamp sluttede med en kedelig og kedelig goalless tegning fra Nigeria. Få mennesker mistanke om, at dette kunne gøres i en kamp med Argentinas landshold. Imidlertid blev resultatet på resultattavlen aldrig åbnet, indtil det blev kompenseret.

Argentina holdet havde en meget falmet og kedeligkamp. Trods det faktum, at de argentinske spillere i den første halvdel af de sydamerikanske amerikanere havde bolden på over 70%, skabte sjældent reelle chancer for at score. Det er nødvendigt at hylde Iran. Dette hold er i stand til taktisk korrekt at holde forsvaret for hele holdet.

Argentinas leder og hendes hovedstjerne og håbLionel Messi kunne ikke gøre noget med iraniernes defensive rækker. Hans dribling var ofte mislykket, der var få forværrende programmer. Hele holdet af sydamerikanere i første halvleg lænede sig bare på forsvaret af Iran, men det gav ingen hjælp.

I anden halvdel blev det samme billede observeret. Efter 65. minut med en nulscore blev panikken i South Americans spil meget tydelig. Berømte spillere i angrebet fungerede ikke, og nogle gange kunne selv iranere fra standarderne kittle de sydamerikanske fans nerver.

Matchen sluttede gradvist med en goalless draw, holdetspillede allerede 90 minutter, men Lionel Messi reddet Argentina. Allerede i konpensirovannoe gang han modtog bolden nær for feltet, slog præcis Stroke slagtilfælde i det fjerneste hjørne af målet iranerne. Målmanden var magtesløs. Denne målkaptein i Argentina gjorde det muligt for sydamerikanerne at vinde en vanskelig, tortureret sejr over det iranske hold med et mål på 1-0.

Argentinerne får seks point efter to spil ogsingle-headed bord i gruppe F på mundiale i Brasilien. Det skal bemærkes, at for Messi var målet allerede det andet i mesterskabet, men han er stadig dårligere end mange scorer i mesterskabet.