VM 2014: hvordan Spanien spillede den sidste kamp på mundiale

23. juni i den brasilianske by Curitiba holdt det spanske landshold den sidste kamp på verdensmesterskabet. Modstanderne til de engang formidable spanierne blev det australske hold.

Begge hold mistede alle chancer for at fortsættekamp i play-off-scenen, da de tabte de to første spil i gruppe B i verdensmesterskabet. Derfor var spillet Australien - Spanien mere kammeratligt.

Som forventet, på banen som en del af spanierneforlod spillerne, der ikke havde meget spilletid i tidligere kampe. Så så publikum David Vilia, Torres, Mata som en del af Spanien. Det skal siges, at det var disse spillere, der fik resultatet i kampen.

Fordelen i besiddelse af bolden i første halvdel,selvfølgelig var spanierne. Det europæiske hold kunne dog kun score en gang. Sandt nok var målet smukt. På 36 minutter efter den nøjagtige overførsel af straffesparket i straffen i de australske villaer scorede med en hæl det første mål i mødet. Det var en klassiker af smuk fodbold, men hun besluttede ikke noget.

Anden halvdel gav tilskuerne yderligere to mål. Begge mål var i porten til Australien. Først i det 69. minut blev Torres overrasket af en rendezvous med målmanden fra australierne. Fernando var præcis. 2 - 0 ledet Spanien. I 82 minutter scorede Juan Mata og slog porten til Australien fra en tæt afstand efter et omdannet pass fra dybden af ​​banen.

Slutresultatet af Spaniens sidste møde påmundiale i Brasilien 3 - 0 til fordel for europæere. Taler om spillet i Australien, skal det bemærkes, at spillerne forsøgte. De forsøgte virkelig at vise god fodbold, men spanierne var bedre. Men det er en ringe trøst for europæerne, der efter kampen, gå hjem, efterbehandling finalen på tredjepladsen i gruppe B.