1/4 finaler i 2014 VM: Holland - Costa Rica

Den sidste kamp i kvartfinalen af ​​FIFA World Cup var vært den brasilianske by Salvador den 5. juli. For retten til at konkurrere i semifinalen af ​​mundialya kæmpede nederlandsk og Costa Rica holdene.

Dette par kommandoer var den eneste, der havdeen indlysende favorit blandt andre hold, der spillede i kvartfinalen. Holland, før startfletterne, så foretrukket ud, men Costa Ricans havde stadig ret til at fortsætte deres fodbold eventyr.

Spillet startede med europæernes fordel. I de første halvdel afdelinger skabte Van Gala mange farlige scoring chancer, men Navas reddede holdet fra Mellemamerika. Van Persie, Sneijder, havde Depay chancerne for at score, men scoringsresultatet var nul ved udgangen af ​​første halvleg. Costa Ricas spillere forsøgte kun at true europæernes porte med standarder, men det så ikke ud som farligt som fans fra Mellemamerika ville have ønsket.

I anden halvdel af mødet, den hollandske igenhar bragt flod af angreb på modstanderens mål, og Costa Rica målmand fortsætter med at skabe fodboldundersøgelser ved porten. De sidste ti minutter i anden halvdel viste sig at være yderst vanskelige for Costa Rica fodboldspillere. I det 82. minut rystede Sneijder rammen af ​​Costa Rica med et slag, i det 84. minut var allerede Van Persie fra killerpositionen slået på mål, men igen reddet Navas.

Ved 90 minut, Costa Rica Teyheda på mållinien opsnappet bolden i mål, så amerikanerne sparet mere og målet.

90 minutter af mødet afslørede ikke vinderen. På resultattavlen glødte nuller, som ikke afspejlede den samlede fordel af Nederlandene.

I ekstra tid fortsatte hollandskerneat udfylde porten af ​​modstandere, og målmand Navas reddet igen og igen. Hvor Costa Rica målmand allerede var magtesløs, reddede portens ramme. Så Sneijder på 119. minut kunne score et vindende mål, men crossbar spillede til Costa Rica. Sandt nok havde Costa Ricans en chance for at score i ekstra tid. På 117. minut modtog Urenha et godt pass fra partneren og fra nederlandsk straffe slog sig på mål. Målmand Sillesen reddede Holland.

Kampens kamptid sluttede i en uafgjort draw. Men vi kan sige, at scoren var tydeligvis ikke på spillet. Hollanderne havde mindst fem smarte chancer for at tage modstanderens mål, men alle besluttede straffesparkskonkurrencen.

Før serien af ​​11 meter af Gal erstattetnederlandsk målmand. Tim Krul dukkede op på banen, som blev møderens sidste helt. Hollanderen afskød to straffe, hvilket gjorde det muligt for Nederlandene at vinde en serie på 11 meter med en score på 4 - 3.

Nederlandene går ind i semifinalen, hvor de vil mødes med det argentinske hold, og Costa Ricans forlader stolt turneringen med et hold, der ikke har tabt i fem fodboldmundialkampe til nogen i spilletiden.